انجمن بریتیشی

پرسش‌ها و تجربه‌های واقعی زندگی، مهاجرت و کار در بریتانیا

۱۴موضوع
۱۰۰پاسخ
۱۲کاربر
۹۲۱بازدید

دسته‌بندی‌های انجمن

۱۵
ویزای توریستی انگلستان (UK Visitor Visa) همه چیز دربارهٔ ویزای توریستی بریتانیا: مدارک، شکل مالی، مصاحبه، ریجکتی و ورود به کشور. ۳ موضوع ۲۸ پاسخ ۱۰ زیردسته دلیل ریجکت: گردش حساب با درآمد اعلامی همخوانی نداره! چیکار کنم؟
ویزاهای اقامتی، اقامت دائم و شهروندی (ILR & Citizenship) مسیرهای اقامت، شرایط ILR، قوانین غیبت و مراحل دریافت پاسپورت بریتانیا. ۰ موضوع ۰ پاسخ ۸ زیردسته
ویزای تحصیلی و زندگی دانشجویی (Student Life & Visa) از پذیرش و CAS تا کار دانشجویی، ویزای همراه و Graduate Route. ۵ موضوع ۲۵ پاسخ ۸ زیردسته مامانم خانه‌داره و درآمدی نداره، چطور تمکن مالی نشون بدیم؟
زندگی روزمره و اسکان در انگلستان هزینه‌های واقعی زندگی، اجاره، خرید خانه و قواعد نانوشتهٔ همسایگی. ۰ موضوع ۰ پاسخ ۷ زیردسته
مسکن و اسکان اضطراری اخراج از خانه، بی‌خانمانی، کمک شورا و اسکان موقت. ۲ موضوع ۲۲ پاسخ ۷ زیردسته وکیل ازم مدرک منشأ پول خواسته، پول از ایران اومده. چیکار کنم؟
کار، بازار کار و مسیر شغلی پیدا کردن شغل، رزومهٔ انگلیسی، مشاغل مورد نیاز و سطح حقوق. ۱ موضوع ۹ پاسخ ۶ زیردسته شغل آزاد دارم و گردش حسابم نامنظمه، چیکار کنم؟
بانک، پول و مدیریت مالی افتتاح حساب، اعتبارسنجی، انتقال پول و امنیت مالی. ۱ موضوع ۵ پاسخ ۵ زیردسته صرافی مطمئن برای پرداخت شهریه دانشگاه در انگلیس
قوانین، حقوق و بایدها و نبایدها برخورد با پلیس، رانندگی، حریم خصوصی و جرایم نفرت. ۰ موضوع ۰ پاسخ ۶ زیردسته
فرهنگ، جامعه و تجربه مهاجرت شوک فرهنگی، تنهایی، دوست‌یابی و تجربهٔ واقعی مهاجرت. ۰ موضوع ۰ پاسخ ۶ زیردسته

تازه‌ترین گفتگوها

۱۴

وکیل ازم مدرک منشأ پول خواسته، پول از ایران اومده. چیکار کنم؟

سلام. یه خونه ۲۹۰ هزار پوندی تو ردینگ پیدا کردیم و آفرمون قبول شد. حدود ۳۵ هزار پوند از دیپازیتمون پول فروش آپارتمان پدرم تو شیرازه که پارسال فروخت و…

حل‌شده

چقدر دیپازیت برای خرید خانه لازمه؟ بگید شما چقدر دادید

سلام به همه. حدود سه ساله دارم پس انداز میکنم و الان ۳۲ هزار پوند دارم. دنبال یه خونه حدود ۲۶۰ تا ۲۸۰ هزار پوندی تو بیرمنگام هستم. حساب کردم ۱۰ درصدش…

حل‌شده

سه ساله رنت میدم، بخرم یا نه؟ دنبال تجربه خرید خانه در انگلیس هستم

سلام دوستان. من و خانمم سه ساله منچستریم و ماهی ۱۳۵۰ پوند رنت میدیم. هر سال هم صاحبخونه یه چیزی اضافه میکنه و دیگه واقعا داره اذیت میکنه. یکی از…

شرایط ویزای تحصیلی برای ایرانیان #مسکن#خرید و فروش
۱۱ ۳۱ ۱

دانشجویی

سلام وقت بخیر رشته تحصیلی من حقوق هستش. ۴ سال در زمینه صنعت بیمه و حسابداری فعالیت دارم ایا امکان ادامه تحصیلی مقطع ارشد در رشته غیر مرتبط (مدیریت یا…

۰ ۲۸ ۰

برای جشن فارغ‌التحصیلی می‌خوام مامانم رو دعوت کنم، چه مدارکی لازمه؟

سلام دوستان من دانشجوی PhD شفیلدم و ماه دیگه جشن فارغ‌التحصیلیمه. می‌خوام مامانم بیاد. اولین باره که می‌خوام براش ویزا بزنم. لطفاً راهنمایی کنید چه…

۶ هفته از انگشت‌نگاری گذشته، خبری نیست! استرس دارم

سلام دوستان من برای مامانم ویزای توریستی زدم. ۱۰ آگوست رفتیم VFS تهران انگشت‌نگاری. الان ۶ هفته گذشته و فقط یه ایمیل اومده که \"We are unable to make…

شغل آزاد دارم و گردش حسابم نامنظمه، چیکار کنم؟

سلام دوستان من و خانمم یه کارگاه تولیدی کوچیک داریم تو اصفهان. می‌خوایم بریم انگلیس پسرمون رو ببینیم که اونجا کار می‌کنه. مشکلمون اینه که ما فیش…

مامانم خانه‌داره و درآمدی نداره، چطور تمکن مالی نشون بدیم؟

سلام به همه من دانشجوی ارشد منچسترم و می‌خوام مامانم رو برای گرجویشنم دعوت کنم. مشکلم اینه که مامانم خانه‌داره و اصلاً حساب بانکی فعال به نام خودش…

۹ ۷۰ ۰

چک‌لیست هفته اول ورود به انگلیس: GP، بانک و سیم‌کارت

سلام من پس‌فردا پرواز دارم. یه کم گیجم که رسیدم اولویت با چیه؟ اول برم BRP بگیرم یا سیم‌کارت؟ کدوم بانک راحت برای ایرانیا حساب باز می‌کنه؟ Monzo یا…

با ۲۰ ساعت کار دانشجویی میشه خرج زندگی تو منچستر رو درآورد؟

بچه‌ها من دارم میام برای لیسانس. پدرم فقط می‌تونه شهریه رو بده، خرج زندگی با خودمه. قانوناً ۲۰ ساعت اجازه کار دارم. می‌خواستم بدونم واقعی میشه روش…

مصاحبه کردبیلیتی (Credibility Interview) چی می‌پرسن؟ رشتم مهندسی شیمیه

سلام، من برای دکتری مهندسی شیمی پذیرش دارم ولی رشتم ATAS میخواد. خیلی استرس مصاحبه سفارت رو دارم. شنیدم جدیداً خیلی سخت می‌گیرن و سوالات فنی می‌پرسن…