انجمن بریتیشی
پرسشها و تجربههای واقعی زندگی، مهاجرت و کار در بریتانیا
دستهبندیهای انجمن
۱۵موضوع جدید
تازهترین گفتگوها
۱۴وکیل ازم مدرک منشأ پول خواسته، پول از ایران اومده. چیکار کنم؟
سلام. یه خونه ۲۹۰ هزار پوندی تو ردینگ پیدا کردیم و آفرمون قبول شد. حدود ۳۵ هزار پوند از دیپازیتمون پول فروش آپارتمان پدرم تو شیرازه که پارسال فروخت و…
چقدر دیپازیت برای خرید خانه لازمه؟ بگید شما چقدر دادید
سلام به همه. حدود سه ساله دارم پس انداز میکنم و الان ۳۲ هزار پوند دارم. دنبال یه خونه حدود ۲۶۰ تا ۲۸۰ هزار پوندی تو بیرمنگام هستم. حساب کردم ۱۰ درصدش…
سه ساله رنت میدم، بخرم یا نه؟ دنبال تجربه خرید خانه در انگلیس هستم
سلام دوستان. من و خانمم سه ساله منچستریم و ماهی ۱۳۵۰ پوند رنت میدیم. هر سال هم صاحبخونه یه چیزی اضافه میکنه و دیگه واقعا داره اذیت میکنه. یکی از…
دانشجویی
سلام وقت بخیر رشته تحصیلی من حقوق هستش. ۴ سال در زمینه صنعت بیمه و حسابداری فعالیت دارم ایا امکان ادامه تحصیلی مقطع ارشد در رشته غیر مرتبط (مدیریت یا…
دلیل ریجکت: گردش حساب با درآمد اعلامی همخوانی نداره! چیکار کنم؟
سلام بچهها متأسفانه ویزای مامانم ریجکت شد 😢 دلیلی که نوشتن اینه: \"The documents you have submitted do not demonstrate that any of these credits…
برای جشن فارغالتحصیلی میخوام مامانم رو دعوت کنم، چه مدارکی لازمه؟
سلام دوستان من دانشجوی PhD شفیلدم و ماه دیگه جشن فارغالتحصیلیمه. میخوام مامانم بیاد. اولین باره که میخوام براش ویزا بزنم. لطفاً راهنمایی کنید چه…
۶ هفته از انگشتنگاری گذشته، خبری نیست! استرس دارم
سلام دوستان من برای مامانم ویزای توریستی زدم. ۱۰ آگوست رفتیم VFS تهران انگشتنگاری. الان ۶ هفته گذشته و فقط یه ایمیل اومده که \"We are unable to make…
شغل آزاد دارم و گردش حسابم نامنظمه، چیکار کنم؟
سلام دوستان من و خانمم یه کارگاه تولیدی کوچیک داریم تو اصفهان. میخوایم بریم انگلیس پسرمون رو ببینیم که اونجا کار میکنه. مشکلمون اینه که ما فیش…
مامانم خانهداره و درآمدی نداره، چطور تمکن مالی نشون بدیم؟
سلام به همه من دانشجوی ارشد منچسترم و میخوام مامانم رو برای گرجویشنم دعوت کنم. مشکلم اینه که مامانم خانهداره و اصلاً حساب بانکی فعال به نام خودش…
چکلیست هفته اول ورود به انگلیس: GP، بانک و سیمکارت
سلام من پسفردا پرواز دارم. یه کم گیجم که رسیدم اولویت با چیه؟ اول برم BRP بگیرم یا سیمکارت؟ کدوم بانک راحت برای ایرانیا حساب باز میکنه؟ Monzo یا…
با ۲۰ ساعت کار دانشجویی میشه خرج زندگی تو منچستر رو درآورد؟
بچهها من دارم میام برای لیسانس. پدرم فقط میتونه شهریه رو بده، خرج زندگی با خودمه. قانوناً ۲۰ ساعت اجازه کار دارم. میخواستم بدونم واقعی میشه روش…
مصاحبه کردبیلیتی (Credibility Interview) چی میپرسن؟ رشتم مهندسی شیمیه
سلام، من برای دکتری مهندسی شیمی پذیرش دارم ولی رشتم ATAS میخواد. خیلی استرس مصاحبه سفارت رو دارم. شنیدم جدیداً خیلی سخت میگیرن و سوالات فنی میپرسن…
صاحبخونه میگه \\\"گارانتور انگلیسی\\\" میخوام! ما که کسی رو نداریم چیکار کنیم؟
صرافی مطمئن برای پرداخت شهریه دانشگاه در انگلیس
صرافی مطمئن برای پرداخت شهریه دانشگاه کی سراغ داره؟ استرس دارم پولم بسوزه!