دلیل ریجکت: گردش حساب با درآمد اعلامی همخوانی نداره! چیکار کنم؟

دلیل ریجکت: گردش حساب با درآمد اعلامی همخوانی نداره! چیکار کنم؟

visibility ۱۱ بازدید
سلام بچه‌ها متأسفانه ویزای مامانم ریجکت شد 😢 دلیلی که نوشتن اینه: \"The documents you have submitted do not demonstrate that any of these credits derive from your declared income\" یعنی چی؟ مامانم هم حقوق بازنشستگی داره هم یه شرکت کار می‌کنه حسابداری. جمعاً ماهی ۴۰ تومن درآمد داره. ۲۵۰ میلیون هم سپرده گذاشتیم. چرا ریجکت شد؟ 😭
اشتراک‌گذاری:

chat پاسخ‌ها ۹

صدیق زیدی۱ روز پیش
سلام مشکل اینه که تو پرینت حساب واریزی‌ها مشخص نیست از کجا اومده. احتمالاً پرینت انگلیسی گرفتید و توضیحات تراکنش‌ها حذف شده. باید پرینت فارسی بگیرید و بدید ترجمه کنن.
صدیق زیدی۱ روز پیش
آره پرینت انگلیسی گرفتیم 😐 یعنی باید فارسی می‌گرفتیم؟
صدیق زیدی۱ روز پیش
دقیقاً! من خودم همین اشتباه رو کردم. پرینت انگلیسی توضیحاتش کامل نبود، ایراد گرفتن. فارسی گرفتم دادم ترجمه، دفعه بعد ویزا شد. تو پرینت فارسی می‌نویسه \"واریز حقوق\" یا \"واریز از حساب فلان\"، ولی انگلیسی فقط مبلغ می‌نویسه.
صدیق زیدی۱ روز پیش
فهمیدم. یه سوال دیگه: اون ۲۵۰ میلیون سپرده رو هم ایراد گرفتن. گفتن سورسش مشخص نیست. این پول ارث بوده که بهشون رسیده. چطور ثابت کنم؟
صدیق زیدی۱ روز پیش
برای سورس سپرده باید مدرک بذارید. اگه ارث بوده، گواهی انحصار وراثت رو ترجمه کنید. اگه از فروش ملک یا طلا بوده، فاکتور فروش بذارید. اگه پس‌انداز سال‌هاست، تو کاورلتر توضیح بدید ولی باید گردش حساب قدیمی‌تر نشون بدید که کم‌کم جمع شده.
صدیق زیدی۱ روز پیش
من دقیقاً همین مشکل رو داشتم. ۴ بار ریجکت شدم بخاطر گردش مالی 😤 هر بار یه چیزی ایراد گرفتن. آخرش فهمیدم باید یه حساب تمیز داشته باشم که فقط حقوق بیاد توش و خرج عادی ازش بره. نه واریزی اضافه، نه برداشت عجیب.
صدیق زیدی۱ روز پیش
پس الان چیکار کنم؟ کی دوباره اقدام کنم؟
صدیق زیدی۱ روز پیش
حداقل ۳ ماه صبر کن. تو این ۳ ماه: ۱. یه حساب تمیز برای مامانت درست کن ۲. فقط حقوق بریز توش ۳. خرج‌های عادی ازش انجام بده ۴. پرینت فارسی بگیر بده ترجمه ۵. برای سپرده هم سورس آماده کن
صدیق زیدی۱ روز پیش
ممنون از همه 🙏 خیلی ناامید شده بودم ولی الان می‌دونم چیکار کنم. ۳-۴ ماه دیگه دوباره اقدام می‌کنم.
reply

ارسال پاسخ

پیمایش به بالا