شغل آزاد دارم و گردش حسابم نامنظمه، چیکار کنم؟

شغل آزاد دارم و گردش حسابم نامنظمه، چیکار کنم؟

visibility ۱۱ بازدید
سلام دوستان من و خانمم یه کارگاه تولیدی کوچیک داریم تو اصفهان. می‌خوایم بریم انگلیس پسرمون رو ببینیم که اونجا کار می‌کنه. مشکلمون اینه که ما فیش حقوقی نداریم چون کارمند نیستیم. تراکنش‌های حسابمون هم خیلی نامنظمه - یه ماه ۸۰ تومن میاد، یه ماه ۳۰۰ تومن. جواز کسب و پروانه بهره‌برداری داریم. اینا کافیه؟ کسی با شغل آزاد ویزا گرفته؟
اشتراک‌گذاری:

chat پاسخ‌ها ۹

صدیق زیدی۱ روز پیش
سلام من همسرم وکیله و دقیقاً همین مشکل رو داشتیم. درآمدش ثابت نیست، یه ماه ۵۰ تومن یه ماه ۵۰۰ تومن. متأسفانه یه بار ریجکت شدیم چون افسر گفت گردش حساب با هزینه زندگی که اعلام کردید همخوانی نداره. نکته مهم اینه که هر واریزی باید سورس داشته باشه. مثلاً فاکتور فروش یا قرارداد کار.
صدیق زیدی۱ روز پیش
برای شغل آزاد این مدارک رو بذارید: ۱. جواز کسب ۲. اظهارنامه مالیاتی (خیلی مهمه) ۳. بیمه کارگاه یا بیمه شخصی ۴. قراردادهای کاری اگه دارید ۵. اگه کارتخوان دارید، گردش کارتخوان اینا نشون میده که واقعاً کسب‌وکار فعال دارید.
صدیق زیدی۱ روز پیش
ممنون اظهارنامه مالیاتی دارم. کارتخوان هم به نام شرکته. سوالم اینه که گردش حساب شخصی بدم یا حساب شرکت؟
صدیق زیدی۱ روز پیش
هردو رو بدید. گردش حساب شرکت نشون میده کسب‌وکارتون فعاله. گردش حساب شخصی نشون میده زندگیتون چطوریه و چقدر خرج می‌کنید. فقط مهمه که تو کاورلتر توضیح بدید که شغل آزاد دارید و درآمدتون متغیره.
صدیق زیدی۱ روز پیش
یه نکته مهم: تو اپلیکیشن وقتی می‌پرسه Monthly Income چی بنویسم، میانگین ۶ ماه اخیر رو حساب کنید بنویسید. مثلاً اگه ۶ ماه جمعاً ۶۰۰ تومن درآمد داشتید، بنویسید ماهی ۱۰۰ تومن. این با گردش حسابتون باید همخوانی داشته باشه.
صدیق زیدی۱ روز پیش
عالی بود. یه سوال دیگه: ما دوتایی می‌خوایم باهم اقدام کنیم. ریسکش بالاتره یا جدا جدا بزنیم؟
صدیق زیدی۱ روز پیش
ریسک باهم رفتن بالاتره چون سفارت فکر می‌کنه می‌خواید بمونید. ولی از طرفی اگه بچه‌هاتون ایران باشن و ملک داشته باشید، Tie قوی دارید. تجربه من: پدر مادرم باهم رفتن و ویزا شدن چون خواهرم ایران بود و خونه و کارگاه داشتن.
صدیق زیدی۱ روز پیش
منم شغل آزاد دارم (طلافروشی). یه کار کردم که جواب داد: ۶ ماه قبل از اقدام، هر ماه یه مبلغ ثابت از حساب کاری به حساب شخصیم واریز کردم. مثل حقوق. اینجوری گردش حساب شخصیم منظم شد و ویزا گرفتم.
صدیق زیدی۱ روز پیش
ایده خوبیه حسن آقا 👍 پس من از الان شروع می‌کنم هر ماه یه مبلغ ثابت واریز کنم. ۴-۵ ماه دیگه اقدام می‌کنم. ممنون از همه 🙏
reply

ارسال پاسخ

پیمایش به بالا