برای جشن فارغ‌التحصیلی می‌خوام مامانم رو دعوت کنم، چه مدارکی لازمه؟

برای جشن فارغ‌التحصیلی می‌خوام مامانم رو دعوت کنم، چه مدارکی لازمه؟

visibility ۱۲ بازدید
سلام دوستان من دانشجوی PhD شفیلدم و ماه دیگه جشن فارغ‌التحصیلیمه. می‌خوام مامانم بیاد. اولین باره که می‌خوام براش ویزا بزنم. لطفاً راهنمایی کنید چه مدارکی لازمه؟ هم از طرف من هم از طرف مامانم. تمکن مالی چقدر باید باشه برای ۱۰ روز؟
اشتراک‌گذاری:

chat پاسخ‌ها ۱۰

صدیق زیدی۱ روز پیش
سلام من همین کارو کردم برای گرجویشنم. از طرف دانشگاه یه نامه بگیر که تاریخ جشن توش نوشته باشه. این خیلی کمک می‌کنه. دعوتنامه هم خودت بنویس که مامانت رو دعوت کردی برای شرکت در مراسم.
صدیق زیدی۱ روز پیش
ممنون هانیه مامانم بازنشسته آموزش و پرورشه. حقوقش ماهی ۱۵ تومنه. یه سپرده ۱۵۰ میلیونی هم داره. اینا کافیه یا کمه؟
صدیق زیدی۱ روز پیش
برای ۱۰ روز لندن حداقل روزی ۱۵۰ پوند حساب کن. یعنی ۱۵۰۰ پوند + پول بلیط. با نرخ FCDO که سفارت حساب می‌کنه، ۱۵۰ میلیون تقریباً میشه ۱۰۰ پوند! 😬 باید بیشتر باشه عزیزم.
صدیق زیدی۱ روز پیش
وای نرخ FCDO چیه؟ من با نرخ آزاد حساب کرده بودم!
صدیق زیدی۱ روز پیش
FCDO نرخ رسمی وزارت خارجه انگلیسه. الان تقریباً هر پوند ۱,۴۵۰,۰۰۰ تومنه. با نرخ آزاد که ۷۰ هزار تومنه خیلی فرق می‌کنه. سفارت با نرخ FCDO حساب می‌کنه، نه نرخ آزاد.
صدیق زیدی۱ روز پیش
پس مامانم باید چقدر تو حسابش باشه؟
صدیق زیدی۱ روز پیش
حداقل ۵۰۰۰ پوند یعنی تقریباً ۷۵۰ میلیون تومن. البته چون تو اونجایی و می‌تونی اسپانسر باشی، کمتر هم قبول می‌کنن. تو کاورلتر بنویس که هزینه بلیط و اقامت با توئه، مامانت فقط خرج روزانه‌ش رو می‌ده.
صدیق زیدی۱ روز پیش
دقیقاً همین کارو بکن. من نوشتم هزینه بلیط و اقامت با منه، مامانم پیش خودم می‌مونه. تمکن مامانم ۱۵۰ میلیون بود، ویزا شد. فقط پرینت حساب و فیش حقوقی خودت رو هم بذار.
صدیق زیدی۱ روز پیش
عالی، خیالم راحت شد. پس مدارک من میشه:
نامه دانشگاه
دعوتنامه
پرینت حساب و فیش حقوقی خودم
اجاره‌نامه خونم
Share code درسته؟
صدیق زیدی۱ روز پیش
آره کامله. قبض کانسل تکس هم بذار که نشون بده آدرست واقعیه. نامه رضایت صاحبخونه هم اگه اجاره‌ای هستی بذار که مامانت می‌تونه پیشت بمونه.
reply

ارسال پاسخ

پیمایش به بالا