مامانم خانه‌داره و درآمدی نداره، چطور تمکن مالی نشون بدیم؟

مامانم خانه‌داره و درآمدی نداره، چطور تمکن مالی نشون بدیم؟

visibility ۱۱ بازدید
سلام به همه من دانشجوی ارشد منچسترم و می‌خوام مامانم رو برای گرجویشنم دعوت کنم. مشکلم اینه که مامانم خانه‌داره و اصلاً حساب بانکی فعال به نام خودش نداره. همه چیز به نام باباست. یه خونه به نام مامانمه ولی درآمد ماهانه صفره. بابام بازنشسته‌ست و حقوقش میاد. میشه بابام اسپانسر مالی مامانم بشه؟ تعهدنامه محضری لازمه؟ کسی تجربه مشابه داره؟
اشتراک‌گذاری:

chat پاسخ‌ها ۹

صدیق زیدی۱ روز پیش
سلام بله مشکلی نداره، پدرتون می‌تونه اسپانسر مالی مادرتون باشن. یه تعهدنامه غیرمالی برید دفترخونه تنظیم کنید که توش بنویسه پدرتون هزینه‌های سفر مادرتون رو تقبل می‌کنه. بعد ترجمه کنید بذارید تو مدارک.
صدیق زیدی۱ روز پیش
من دقیقاً همین کارو کردم برای مامانم. تعهدنامه محضری نذاشتم، فقط یه نامه دست‌نویس از بابام گذاشتم که نوشته بود هزینه‌های سفر همسرم رو من می‌دم + پرینت حساب بابام + فیش حقوقی بازنشستگیش. ویزا شد بدون مشکل ✌️
صدیق زیدی۱ روز پیش
نکته مهم اینه که حتماً سند خونه‌ای که به نام مادرتونه رو بذارید. این میشه Tie to Iran یعنی دلیل بازگشت. اگه خواهر برادر هم ایران دارن، شناسنامه‌شون رو هم ترجمه کنید بذارید که نشون بدید خانواده ایران دارن و برمی‌گردن.
صدیق زیدی۱ روز پیش
یه نکته بگم: تو کاورلتر حتماً بنویسید که مادرتون خانه‌داره و هزینه‌های زندگیشون از حساب پدر تأمین میشه. این خیلی عادیه و سفارت می‌فهمه. فقط مهمه که گردش حساب پدر شفاف باشه و معلوم باشه از کجا پول میاد.
صدیق زیدی۱ روز پیش
خیلی ممنون از همگی 🙏 یه سوال دیگه: حساب پدرم فقط حقوق بازنشستگی میاد، ماهی ۲۰ تومن. ولی یه سپرده ۳۰۰ میلیونی هم داره. این سپرده رو هم نشون بدم؟
صدیق زیدی۱ روز پیش
بله حتماً بذارید. ولی مهمه که سورس این ۳۰۰ میلیون مشخص باشه. اگه از قبل تو حساب بوده مشکلی نیست. ولی اگه تازه واریز شده ممکنه بگن از کجا اومده. تو کاورلتر بنویسید پس‌انداز سال‌های کاریشونه.
صدیق زیدی۱ روز پیش
من یه اشتباه کردم می‌خوام شما نکنید: برای مامانم ۵۰۰ میلیون یهویی ریختم تو حسابش ۲ هفته قبل VFS. ریجکت شد و نوشتن این پول سورسش مشخص نیست 😢 پول باید چند ماه تو حساب بمونه و گردشش طبیعی باشه.
صدیق زیدی۱ روز پیش
آخ ممنون رضا، این نکته خیلی مهم بود. پس من الان شروع می‌کنم حساب مامانم رو فعال کنم و ماهی یه مبلغی از طرف بابام بریزم توش تا ۳-۴ ماه دیگه اقدام کنم.
صدیق زیدی۱ روز پیش
دقیقاً همین کارو بکنید. یه حساب به نام مادرتون باز کنید، ماهی مثلاً ۱۰-۱۵ تومن از حساب پدر واریز بشه بهش. بعد ۳ ماه گردش حساب بگیرید. این نشون میده زندگی عادی دارن و پول ساختگی نیست.
reply

ارسال پاسخ

پیمایش به بالا