۶ هفته از انگشت‌نگاری گذشته، خبری نیست! استرس دارم

۶ هفته از انگشت‌نگاری گذشته، خبری نیست! استرس دارم

visibility ۱۱ بازدید
سلام دوستان من برای مامانم ویزای توریستی زدم. ۱۰ آگوست رفتیم VFS تهران انگشت‌نگاری. الان ۶ هفته گذشته و فقط یه ایمیل اومده که \"We are unable to make a decision within published processing times\" این یعنی چی؟ ریجکته؟ 😰 Query زدم ولی جواب کپی‌پیستی میدن که داریم بررسی می‌کنیم. کسی تجربه مشابه داره؟
اشتراک‌گذاری:

chat پاسخ‌ها ۹

صدیق زیدی۱ روز پیش
سلام عزیزم نگران نباش این ایمیل رو تقریباً همه می‌گیرن. فقط یعنی بیشتر از ۴ هفته طول می‌کشه. معمولاً ریجکتی‌ها رو زود جواب میدن، ۸ تا ۱۰ روزه. وقتی طولانی میشه معمولاً خبر خوبیه ✌️
صدیق زیدی۱ روز پیش
من برای بابام زدم، ۷ هفته طول کشید. همین ایمیل اومد برای ما هم. آخرش ویزا شد. صبر کنید، معمولاً تا ۸ هفته جواب میاد.
صدیق زیدی۱ روز پیش
وای خدا کنه 🤲 یه سوال: ایمیل دیسپچ که میاد یعنی ویزا شده؟ یا ممکنه ریجکت باشه؟
صدیق زیدی۱ روز پیش
وقتی ایمیل دیسپچ میاد یعنی پاسپورت داره میاد. اگه ریجکت باشه یه ایمیل جدا میاد با دلایل ریجکت. من دیروز ایمیل دیسپچ گرفتم، امروز پاسپورت اومد با ویزای ۲ ساله 😍
صدیق زیدی۱ روز پیش
من ۲ ماه منتظر موندم 😐 هی Query می‌زدم، هی جواب آماده می‌دادن. آخرش ویزا شد ولی واقعاً اعصابم خورد شد. یه نکته: شنبه‌ها ایمیل نمیاد، فقط روزهای کاری چک کنید.
صدیق زیدی۱ روز پیش
ممنون بچه‌ها یکم آروم شدم. مبارکه! 🎉 می‌شه بگی از انگشت‌نگاری تا دیسپچ چند روز شد برات؟
صدیق زیدی۱ روز پیش
۲۸ سپتامبر انگشت‌نگاری بود، ۲۷ اکتبر ایمیل دیسپچ اومد. دقیقاً یک ماه. البته مامانم قبلاً یه بار ویزا گرفته بود، شاید به خاطر سابقه سفر سریع‌تر شد.
صدیق زیدی۱ روز پیش
منم تو همین وضعیتم. اواسط نوامبر رفتم، هنوز جواب نیومده. الان به تعطیلات کریسمس هم می‌خوریم، معلوم نیست کی تکلیفمون مشخص بشه...
صدیق زیدی۱ روز پیش
آپدیت: بچه‌ها امروز ایمیل دیسپچ اومد! 🎉 از انگشت‌نگاری تا الان شد ۷ هفته. ممنون از همه که دلداریم دادید 🙏
reply

ارسال پاسخ

پیمایش به بالا