صاحبخونه میگه \”گارانتور انگلیسی\” میخوام! ما که کسی رو نداریم چیکار کنیم؟

صاحبخونه میگه \"گارانتور انگلیسی\" میخوام! ما که کسی رو نداریم چیکار کنیم؟

visibility ۱۰ بازدید
دوستان من و خانمم تازه رسیدیم لندن. هر چی خونه می‌بینیم، ایجنت میگه چون سابقه اعتباری (Credit History) تو انگلیس ندارید، باید یه ضامن انگلیسی (Guarantor) معرفی کنید. ما اینجا غریبیم! راهی هست اینو دور زد؟ شنیدم میگن باید ۶ ماه اجاره رو پیش بدی؟ اینجوری که پولمون تموم میشه!
اشتراک‌گذاری:

chat پاسخ‌ها ۴

صدیق زیدی۳ هفته پیش
سلام محسن، خوش اومدید. متأسفانه این مشکل همه ماست. بله، اکثر آژانس‌ها اگه گارانتور نداشته باشی میگن ۶ ماه یا حتی ۱ سال اجاره رو \"Upfront\" (پیشاپیش) بده. ولی یه راه دیگه هم هست: شرکت‌های Housing Hand. اینا با یه مبلغی (مثلاً ۷۰۰-۸۰۰ پوند) نقش گارانتور رو برات بازی می‌کنن.
صدیق زیدی۳ هفته پیش
من یه تجربه متفاوت دارم. تو سایت Spareroom دنبال خونه بگردید که \"Direct Landlord\" باشه (بدون آژانس). با خود صاحبخونه حرف بزنید، معمولاً راه میان. من با صاحبخونه‌م توافق کردم ۳ ماه دپازیت بدم جای ۶ ماه. قبول کرد.
صدیق زیدی۳ هفته پیش
چه جالب! Housing Hand رو چک کردم. فقط یه سوال: اگه خوابگاه دانشگاه (Student Accommodation) بگیریم هم گارانتور میخواد؟
صدیق زیدی۳ هفته پیش
نه خوابگاه‌های دانشگاه یا شرکت‌های خصوصی مثل Unite Students معمولاً برای دانشجوهای اینترنشنال سخت نمی‌گیرن یا با یه مبلغ کمی دپازیت حلش می‌کنن. برای سال اول خوابگاه خیلی بی‌دردسرتره، قبض و اینا هم نداری.
reply

ارسال پاسخ

پیمایش به بالا