صرافی مطمئن برای پرداخت شهریه دانشگاه کی سراغ داره؟ استرس دارم پولم بسوزه!
chat
پاسخها
۵
صدیق زیدی۳ هفته پیش
سلام بچهها، من باید ۲۰۰۰ پوند دپازیت بریزم برای دانشگاه لیدز. تا الان همش نقد دلار میگرفتم ولی دانشگاه قبول نمیکنه و میگه باید از حساب بانکی بیاد یا کردیت کارت. صرافیهای تهران میگن ما میزنیم ولی رسید رسمی نمیدن که به درد ویزا بخوره. کسی تجربه داره چطور از ایران شهریه رو بدیم که فردا تو CAS و ویزا به مشکل نخوریم؟ صرافیای که برگه معتبر بده میشناسید؟
صدیق زیدی۳ هفته پیش
سلام سارا جان. اصلاً نگران نباش. ببین دو تا راه داری: ۱. صرافیهای مورد تایید بانک مرکزی که حواله سوئیفت میزنن (خیلی کمه و سخت پیدا میشه). ۲. استفاده از سرویسهایی که پرداخت دانشجویی انجام میدن. من خودم با [نام یک سرویس فرضی] زدم، رسید رسمی دادن و دانشگاه هم قبول کرد. نکته مهم: حتماً توی رفرنس پرداخت اسم و شماره دانشجوییت رو بنویسن.
صدیق زیدی۳ هفته پیش
من یه اشتباه کردم دادم صرافی تو ترکیه زد. دانشگاه ۲ هفته طول کشید تا پول رو پیدا کنه چون اسم فرستنده با اسم من یکی نبود. حتماً به صرافی بگو رسید \"Telex Copy\" رو بهت بده که اسم دانشجو توش قید شده باشه.
صدیق زیدی۳ هفته پیش
مرسی امیر، این Telex Copy رو نمیدونستم. پس یعنی اگه اسم صراف باشه ولی تو توضیحات اسم من باشه قبوله؟
صدیق زیدی۳ هفته پیش
ره قبوله. ولی یه نکته مهمتر: برای باقیمانده شهریه، اگه میتونی پول رو بیار اینجا حساب باز کن خودت بده. چون هر بار صرافی کلی کارمزد میگیره. من ۶۰۰۰ پوند نقد آوردم (تو فرودگاه اعلام کردم)، اینجا گذاشتم بانک و دادم. خیلی به صرفهتر بود.