مصاحبه کردبیلیتی (Credibility Interview) چی می‌پرسن؟ رشتم مهندسی شیمیه

مصاحبه کردبیلیتی (Credibility Interview) چی می‌پرسن؟ رشتم مهندسی شیمیه

visibility ۱۲ بازدید
سلام، من برای دکتری مهندسی شیمی پذیرش دارم ولی رشتم ATAS میخواد. خیلی استرس مصاحبه سفارت رو دارم. شنیدم جدیداً خیلی سخت می‌گیرن و سوالات فنی می‌پرسن. کسی اخیراً مصاحبه شده؟ چه سوالاتی پرسیدن؟ و اینکه گپ تحصیلی ۵ ساله دارم (کار می‌کردم)، چطور توجیه‌ش کنم؟
اشتراک‌گذاری:

chat پاسخ‌ها ۴

صدیق زیدی۳ هفته پیش
سلام کاوه جان. مصاحبه دو بخشه. بخش اول عمومی: چرا انگلیس؟ چرا این دانشگاه؟ هزینه رو کی میده؟ بخش دوم فنی (برای رشته‌های ما): دقیقاً رو چی میخوای کار کنی؟ کاربردش چیه؟ (اینجا دنبال اینن که ببینن کاربرد نظامی نداشته باشه). برای گپ تحصیلی، حتماً گواهی کار و بیمه رو ترجمه کن ببر و بگو که داشتی تجربه عملی کسب می‌کردی که برای دکتری لازمه
صدیق زیدی۳ هفته پیش
من هفته پیش مصاحبه شدم. ازم پرسید \"چرا این کورس رو تو ایران نمیخونی؟\" یا \"چرا نمیری کانادا که ارزونتره؟\". باید جوابای قانع‌کننده داشته باشی. نگو \"چون انگلیس قشنگه\"! بگو \"چون این دانشگاه تجهیزات خاصی داره که تو ایران نیست\" یا \"اساتیدش تو این فیلد نامبر وان هستن\".
صدیق زیدی۳ هفته پیش
مرسی مینا. سر ATAS چی؟ اون چقدر طول می‌کشه؟ من هنوز جوابش نیومده، می‌تونم وقت سفارت بگیرم؟
صدیق زیدی۳ هفته پیش
اصلاً! تا ATAS نیاد CAS صادر نمیشه و بدون CAS نمیتونی وقت بگیری. ATAS الان برای ایرانیا بین ۴۰ تا ۶۰ روز کاری طول می‌کشه. صبور باش.
reply

ارسال پاسخ

پیمایش به بالا