چقدر دیپازیت برای خرید خانه لازمه؟ بگید شما چقدر دادید

visibility ۳ بازدید chat ۱۱ پاسخ tag ۸۶۱۰۱۱

سلام به همه. حدود سه ساله دارم پس انداز میکنم و الان ۳۲ هزار پوند دارم. دنبال یه خونه حدود ۲۶۰ تا ۲۸۰ هزار پوندی تو بیرمنگام هستم. حساب کردم ۱۰ درصدش میشه حدود ۲۷ هزار، فکر میکردم کافیه. ولی یه دوستی که پارسال خریده میگفت این اصلا کافی نیست و باید خیلی بیشتر داشته باشی. الان گیج شدم. چقدر دیپازیت برای خرید خانه لازمه واقعا؟ اونایی که خریدید بگید چقدر دادید و آخرش کلا چقدر پول از جیبتون رفت؟

اشتراک‌گذاری:

chat پاسخ‌ها ۱۱

آواتار

سلام. دوستت درست میگه متاسفانه. ما دو سال پیش تو نوتینگهام یه خونه ۲۴۵ هزار پوندی خریدیم، دیپازیت ۱۰ درصد یعنی ۲۴۵۰۰ دادیم ولی کلا حدود ۳۴ هزار پوند از حسابمون رفت. مابقیش استمپ دیوتی و وکیل و سروی و اینا بود.

آواتار
نوید خسروی۱ روز پیش

اوه یعنی حدود ۱۰ هزار پوند اضافه؟ استمپ دیوتی چقدر شد براتون؟

آواتار

ما فرست تایم بایر نبودیم چون همسرم قبلا تو ایران خونه داشت، برای همین استمپ دیوتی کامل دادیم. حدود ۲۴۰۰ پوند شد. وکیل با سرچاش حدود ۱۸۰۰، سروی ۶۰۰، فی بانک ۹۹۹، اسباب کشی هم ۷۰۰. بقیه اش هم خرت و پرت و بیمه و اینا.

آواتار
سعید وفایی۱ روز پیش

اون نکته ای که خانم کاشانی گفت خیلی مهمه و کسی حواسش نیست. اگه تو ایران خونه داشتی یا ارث بهت رسیده، دیگه فرست تایم بایر حساب نمیشی حتی اگه فروخته باشیش. من خودم فکر میکردم هستم، وکیلم گفت نیستی. یهو چند هزار پوند اضافه شد رو حسابم.

آواتار
نیلو کایا۱ روز پیش

ما با ۵ درصد خریدیم و پشیمون نیستیم ولی نرخمون بدتر بود. تفاوت نرخ ۹۵ درصد با ۹۰ درصد اونقدری بود که تو ماه حدود ۹۰ پوند بیشتر میدادیم. اگه میتونی صبر کنی و به ۱۰ برسونی، حتما صبر کن. البته ما دیگه نمیتونستیم چون رنتمون داشت میرفت بالا.

آواتار
بردیا قاسمی۱ روز پیش
یه مقاله تو بریتیشی هست که کل این هزینه ها رو با نرخ رسمی حساب کرده، منم قبل خرید همینو خوندم
خلاصه اش اینه که کل نقدی که لازم داری تقریبا یک و نیم برابر دیپازیته. برای ۲۷ هزار دیپازیت یعنی حدود ۴۰ هزار باید داشته باشی.
آواتار
نوید خسروی۱ روز پیش

ممنون 🙏 پس من با ۳۲ هزار هنوز کمم

آواتار
میلاد رستمی۱ روز پیش

لزوما نه. اگه فرست تایم بایر باشی استمپ دیوتی تا ۳۰۰ هزار صفره، یعنی اون قلم کلا حذف میشه. برای خونه ۲۷۰ هزاری تقریبا ۳۵۰۰ پوند صرفه جویی میکنی. اول اینو چک کن چون خیلی فرق میکنه.

آواتار
نیما عباسی۱ روز پیش

یه چیزی که هیچکس نمیگه: هزینه سروی و وکیل رو حتی اگه معامله بخوره هم دادی. برای ما دوبار معامله خورد. بار اول سروی یه مشکل رطوبت جدی پیدا کرد و کشیدیم کنار، بار دوم فروشنده پشیمون شد. جمعا حدود ۲۲۰۰ پوند سوخت شد قبل از اینکه اصلا خونه ای بخریم.

آواتار
یاسین طاهری۱ روز پیش

اگه سنت زیر ۴۰ سالته و فرست تایم بایری، حتما Lifetime ISA باز کن. سالی ۴ هزار میذاری و دولت هزار تا اضافه میکنه. ما دو سال زودتر شروع کرده بودیم و ۲ هزار پوند مجانی گرفتیم. فقط حواست باشه خونه باید زیر ۴۵۰ هزار باشه وگرنه نمیتونی ازش استفاده کنی.

آواتار
نوید خسروی۱ روز پیش

خیلی ممنون از همگی 🙏 پس اول باید ببینم فرست تایم بایر حساب میشم یا نه، بعد رو ۴۰ هزار حساب کنم نه ۲۷ هزار. اون نکته سوختن پول سروی رو اصلا نمیدونستم. Lifetime ISA رو هم چک میکنم

reply

ارسال پاسخ

پیمایش به بالا